espa
espa

Βραβεύσεις

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013

Η δεύτερη οργανοληπτική αξιολόγηση στα πλαίσια του “MEAT DAYS 2013” ως αποτέλεσμα είχε να βραβευτούν με χάλκινο μετάλλιο τα “Παραδοσιακά Πυργιώτικα Λουκάνικα” και το “Γιούλμπασι τριών Κρεάτων”.

www.meatdays.gr

malliopoulos-vraveia-1-2013

Χάλκινα Μετάλλια για “Παραδοσιακά Πυργιώτικα Λουκάνικα” και “Γιούλμπασι Κρεάτων”

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Η τρίτη οργανοληπτική αξιολόγηση στα πλαίσια του “MEAT DAYS 2014” ως αποτέλεσμα είχε να βραβευτούν με χρυσό μετάλλιο τα “Παραδοσιακά Πυργιώτικα Λουκάνικα” τα “Λουκάνικα με πράσο και κρεμμύδι” και με χάλκινο τα “Μοσχαρίσια Μεσογειακά λουκάνικα”.

www.meatdays.gr

malliopoulos-vraveia-2-2-2014

Χρυσά μετάλλια για “Παραδοσιακά Πυργιώτικα Λουκάνικα”, “Λουκάνικα με πράσο και κρεμμύδι” και Χάλκινο για τα “Μοσχαρίσια Μεσογειακά Λουκάνικα”

ΜΑΪΟΣ 2015

Ερχεται η πρώτη διεθνής διάκριση από τον ανεξάρτητο φορέα ITQI με έδρα τις Βρυξέλες όπου απέσπασε δύο χρυσά αστέρια για τα “Παραδοσιακά Πυργιώτικα Λουκάνικα”.

Διαβάστε το PDF
www.itqi.com

malliopoulos-vraveia-3-2015

2 Χρυσά Αστέρια για τα “Παραδοσιακά Πυργιώτικα Λουκάνικα”

chefs-sommeliers-2013-2
37071

Επικοινωνία