espa
espa

Η Ιστορία

Την επιχείρηση δημιούργησε ο Παναγιώτης Μαλλιόπουλος του Παύλου τη δεκαετία του ’40 στο Πελόπιο Αρχαίας Ολυμπίας.

Το 1956 το κρεοπωλείο μεταφέρθηκε στο κέντρο του Πύργου στην οδό Πατρών, όπου και λειτούργησε έως το 1971.

Κατόπιν το 1971 άλλαξε διεύθυνση και στεγάστηκε στην οδό Αχιλλέως.
Το 1979 η επιχείρηση μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο κατάστημα στην οδό Κουρτίου (Πλ. Αυγερινού) έως και την συνταξιοδότηση του ιδρυτή Παναγιώτη Μαλλιόπουλου του Παύλου.

Παράλληλα το 1976 ο Δημήτρης Μαλλιόπουλος του Παναγιώτη, με τον αδελφό του Παύλο, έκαναν ένα νέο ξεκίνημα δημιουργώντας μία νέα επιχείρηση στην οδό Θεμιστοκλέους & Ζακύνθου.
Το 1986 ο Δήμ. Μαλλιόπουλος συνέχισε μόνος του τη λειτουργία του καταστήματος στεγάζοντάς το στην οδό Μανωλοπούλου και Γρηγορίου Ε΄ έως το 2000.

Το 1996 ο Δήμ. Μαλλιόπουλος δημιούργησε νέο κατάστημα στην οδό Πατρών 27, όπου είναι και η σημερινή έδρα της επιχείρησης.

Το 2012 μετά τη συνταξιοδότηση του Δημήτρη τα ινία της επιχείρησης αναλαμβάνει ο γιός του Παναγιώτης Μαλλιόπουλος μέχρι και σήμερα.
Δίνει νέο αέρα στην επιχείρηση δημιουργώντας νέο λογότυπο και το 2013 γίνεται ανακαίνιση ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής.

Πρίν

kreopwleio-malliopoulos-prin

Μετά

malliopoulos-kreopwleio

Το 2013 λαμβάνει διάκριση στην 2η Οργανοληπτική αξιολόγηση στο πλαίσιο της ΜΕΑΤ DAYS ’13.

Το 2014 λαμβάνει διάκριση στην 3η Οργανοληπτική αξιολόγηση στο πλαίσιο της ΜΕΑΤ DAYS ’14.

Το Μάιο του 2015 ανέπτυξε και εφάρμοσε το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων βάση του προτύπου ISO 22000:2005

Toν Ιούνιο του 2015 έρχεται η πρώτη διεθνής βράβευση από τον ITQI με έδρα τις Βρυξέλλες για τα “Πυργιώτικα λουκάνικα”.

XRYSO-MEAT-DAYS-2013-MALLIOPOULOS

ISO 22000:2005

pistopoiisi-iso-22000-2005-malliopoulos

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης - ITQI

ITQI-AwardBlue15GR-2stars

Επικοινωνία